Logopedie Sophie geopend aan het van Bergenplein in Etten-Leur

Op zondag 1 september heeft Logopedie Sophie haar deuren aan het Van Bergenplein officieel geopend. Praktijkhoudster Sophie Menting (27), zelf opgegroeid in Etten-Leur, kijkt terug op een geslaagde dag: “Het was geweldig! Ik heb enorm genoten en ben een beetje sprakeloos van alle positieve reacties en het vertrouwen in mij en mijn ondernemerschap. Een mooiere start van mijn praktijk had ik niet kunnen hebben.”

Logopedie Sophie is een allround logopediepraktijk waar kinderen en volwassenen terecht kunnen voor logopedisch advies, onderzoek en behandeling van problemen op het gebied van spraak, taal, stem, gehoor, auditieve vaardigheden, sensorische informatieverwerking en lezen, slikken en spellen.

Meer weten? Ga dan naar www.logopediesophie.nl voor meer informatie of om jezelf of je kind aan te melden voor logopedie. Je kunt ook contact opnemen via en  info@logopediesophie.nl of 076-7854386

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *