Agenda Tip : Jeffrey Wijkhuisen geeft 2e lezing over autisme

Afgelopen mei gaf goochelaar Jeffrey Wijkhuisen zijn lezing Passie & Autisme in wijkgebouw de Gong. Dit was een groot succes voor hem. Er kwamen bijna 50 mensen naar zijn lezing toe.Jeffrey heeft autisme en wil graag zijn ervaringen delen met mensen die er mee te maken hebben of het zelf hebben.Jeffrey vertelt over zijn schooltijd, waarin hij veel werd gepest. Ná het VMBO kreeg hij wel veel zelfvertrouwen door dolfijntherapie. Daarna ging hij in loondienst werken en had hij daarnaast eigen bedrijven. Zijn grootste passie is het entertainen van kinderen op kinderfeestjes, scholen, evenementen en in het theater. Maar kinderen kunnen best druk zijn en zorgen voor veel prikkels. In de lezing vertelt hij hoe hij daarmee tóch kan omgaan.

Uiteraard zal hij ook zijn favoriete magische trucs laten zien.

Op vrijdagavond 6 september vanaf 19.30 uur verzorgt Jeffrey nogmaals deze lezing bij de Gong. Wil je aanwezig zijn? Reserveer dan je stoelen op www.goochelaarjeffrey.nl/lezing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *