Previewavond in de Nieuwe Nobelaer weer groot succes !

Vrijdagavond hield de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur de jaarlijkse Previewavond. Voor een bedrag van maar 2,50 euro kon men genieten van een avond vullend programma. Op de previewavond probeert de Nobelaer de bezoekers een klein overzicht te geven wat er allemaal gaat komen in het nieuwe seizoen. De grote zaal was dan ook volledig uitverkocht. Met een variërend programma was er voor iedereen wel iets leuks. Dans, muziek, cabaret , musical en vooral ook veel lokaal talent. Grote lokale namen als de Josjes en Max Mini waren ook weer van de partij. Karin Bruers presenteerde de avond en kreeg onverwachts een bezoeker die regelmatig door de zaal heen vloog, namelijk een vleermuis. Natuurlijk werd dit op een leuke manier gebracht, waardoor het bijna leek alsof hij erbij hoorde. De avond werd na bijna 2,5 uur afgesloten met een startschot dat het nieuwe theater seizoen nu echt begonnen is. Het startschot werd gegeven door wethouder Ger de Weert en directrice Hilda Vliegenthart samen met Karin Bruers .

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *