34e editie Popelucht Etten-Leur goed bezocht!

De 34e editie van Popelucht was een van de succesvolste edities tot nu toe. Het gratis evenement in het Oderkerkpark is al vele jaren een begrip in Etten-Leur en heeft een vaste groep bezoekers.Maar dit jaar waren er duidelijk meer bezoekers dan andere jaren. Het warme weer heeft hier waarschijnlijk een grote rol in gespeeld. Maar de organisatie had dit jaar ook weer een aantal leuke bands geregeld, zo stond er ook een Queen coverband ( Crazy Little Things ) op het programma, dit soort muziek trekt ook een breed publiek. Voor de hitte waren er twee waterpunten geregeld, maar toch werd hier niet veel gebruik van gemaakt, de meeste bezoekers gingen voor een biertje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *