Theaterseizoen Nieuwe Nobelaer geopend met Brandweerman Sam

Zaterdag 24-8-2019 is het theaterseizoen bij de Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur van start gegaan met twee voorstellingen van Brandweerman Sam. De kinder voorstelling was een groot succes ! Voorafgaand aan beide voorstellingen stond de Brandweer Etten-Leur met een echte brandweerauto voor de deur, hier kregen de kinderen uitleg en ze mochten in de auto kijken. Binnen in de Nieuwe Nobelaer was er gratis limonade en voor de volwassenen koffie en thee bij de prijs inbegrepen. Ook de show zelf viel goed in de smaak, brandweerman Sam en zijn vrienden beleefde een spannend avontuur met twee rangers in de bergen. Na de voorstelling konden de kinderen met heel de cast op de foto in de foyer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *