Wielerronde Etten-Leur legt tourwinnaar Egan Bernal vast !

Tourwinnaar Egan Bernal is aanstaande zondag 18 augustus bij de Profwielerronde in Etten-Leur. Ook Europees kampioen Elia Viviani heeft de organisatie kunnen toevoegen aan de deelnemerslijst. Eerder was al bekend gemaakt dat Sagan ,Carapaz ,Steven Kruijswijk , Bauke Mollema, Koen de Kort, Antwan Tolhoek en Sebastian Langeveld bij de wielerronde van Etten-Leur aanwezig zouden zijn. Hiermee heeft Etten-Leur ook dit jaar het weer voor elkaar gekregen een flinke lijst met toppers binnen te halen. Dat de organisatie veel over heeft om de renners binnen te halen blijkt wel , omdat Sagan en Kruijswijk met het vliegtuig uit Monaco worden opgehaald en deze naar Breda International Airport worden gevlogen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *