2e Zomeravondspektakel Etten-Leur goed bezocht!

Donderdagavond 8 augustus was de tweede van de drie Zomeravondspektakels op het Raadhuisplein in Etten-Leur.
Met twee grote namen op het podium trok het gratis mini festival veel bezoekers. De eerste grote artiest die op het podium verscheen was Trafassi ( bekend van zijn grote hit “Wasmasjien” ). Vorig jaar was Trafassi ook al te gast, maar trad toen op in een regenachtig Etten-Leur, dit was nu stukken beter. Daarna kon men een uur genieten van het foute uur van Q-Music, met dj Martijn Kolkman. Ook dit was een succes, hij deelde veel ( promotie ) materiaal uit aan het publiek en bracht afwisselend muziek ter gehore. Daarna werd er afgesloten met de altijd vrolijke gebroeders Ko.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *