Jongen waarschijnlijk vervolgd om dodelijk ongeluk in Etten-Leur

De zeventienjarige jongen uit Zevenbergen die zondagnacht een dodelijk ongeluk veroorzaakte in Etten-Leur, wordt zo goed als zeker vervolgd. De jongen zal bij een eventuele rechtszaak het veroorzaken van een dodelijk ongeluk en het rijden zonder rijbewijs ten laste worden gelegd. Volgens de woordvoerster van het OM is uit een eerste conclusie gebleken dat de chauffeur niet veel te hard heeft gereden. Het onderzoek is nog in volle gang, maar uit eerste onderzoek blijkt niet dat hij veel te hard heeft gereden of drank op had.Het is nog niet bekend wat de oorzaak is van het ongeluk op de Strijpenseweg in Etten-Leur. De politie is dit nog aan het uitzoeken, wel staat vast dat de auto werd bestuurd door de 17-jarige jongen uit Zevenbergen, die direct na het ongeluk is verhoord. Een even oude dorpsgenoot kwam bij het ongeluk om het leven. Een derde inzittende, een man van achttien uit Zevenbergen, kon net als de bestuurder zelf uit het wrak komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *