Slachtoffer dodelijk ongeval Etten-Leur, is 17 jarige jongen

Bij een eenzijdig verkeersongeval op de Strijpenseweg / Zevenbergseweg in Etten-Leur is maandagnacht 28 juli een dodelijk slachtoffer gevallen. Rond 1.28 uur kregen de hulpdiensten de melding dat er een ongeluk had plaatsgevonden. Vermoedelijk is het voertuig uit de bocht gevlogen en op zijn kop in de berm terecht gekomen. Twee inzittenden konden zelf uit de auto komen. De derde inzittende, een 17-jarige jongen uit Zevenbergen, is overleden aan zijn verwondingen. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval. De bestuurder van het voertuig is aangehouden voor verhoor en verder onderzoek. Op de plaats van het ongeval zijn de sporen nog zichtbaar van het drama.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *