Gall&Gall Kerkwerve Etten-Leur zoekt brutale daders diefstal

Vorige week vrijdag 12 juli is Gall & Gall Janssen aan de Kerkwerve in Etten-Leur slachtoffer geworden van een brutale diefstal in de winkel. De eigenaar plaatste deze week een aantal beelden op zijn Facebook pagina om zo de daders te kunnen opsporen ,ook is er aangifte gedaan bij de politie. De eigenaar heeft aangegeven dat er 5 dames te gelijk in de zaak zijn binnengekomen en dat een deel daarvan zorgde voor afleiding ( Ze stelden allerlei vragen en lieten ook een aantal dingen op de grond vallen ). In tussen tijd konden de andere dames hun slag slaan en een aantal dure flessen in hun tas laten verdwijnen. Er is voor ongeveer 650 euro meegenomen. Als iemand iets weet of gezien heeft dan kan men contact opnemen met de politie.

Foto : https://www.facebook.com/gallgalljanssenettenleur/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *