Agenda tip: Swingen tijdens het Leurs zomerfestival

Na twee succesvolle edities organiseert Stichting Zomer Evenementen Leur (Z.E.L) in samenwerking met het Turfschip ook dit jaar weer het Leurs Zomerfestival!  Aanstaande zaterdag 6 juli zal dit muzikale spektakel weer plaatsvinden in de havenkom van de Leurse haven. Er zal wederom een mooi podium met een vlonder op het water liggen en u kunt genieten van een geweldige lichtshow.

U kunt optredens verwachten van zanger Alex, Jeffrey Heesen en Party Friex. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door de SUC6SFM ROADSHOWDe bekende DJ Johan Peemen zal er voor zorgen dat de rest van de avond gevuld gaat worden met leuke muzikale klanken.

De toegang is vanaf 18.00 uur tot 24.00 uur en is geheel gratis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *