Start toeristisch seizoen in Etten-Leur

 Pasen is traditiegetrouw de start van het toeristisch seizoen en vanaf heden staat het Toeristisch Informatiepunt weer klaar voor inwoners en bezoekers van Etten-Leur om hen te ontvangen en te voorzien van informatie. In de aanloop naar het recreatieve seizoen heeft het Informatiepunt drie nieuwe producten ontwikkeld om Etten-Leur op de kaart te zetten: – De evenementen- en promotiegids Etten-Leur City Guide – De wandeling ‘Rondje Etten-Leur’ – De MuseumPas Etten-Leur Alles werd gepresenteerd door middel van een persbijeenkomst op woensdag 17 april aan de Markt 4 te Etten-Leur. Wethouder Jan Paantjes nam symbolisch de nieuwe producten in ontvangst. Het Toeristisch Informatiepunt Etten-Leur bestaat begin mei alweer 1 jaar. Om dit te vieren organiseert het Informatiepunt samen met Gemeente Etten-Leur een speciale activiteit, namelijk een Weekmarkt Speciaal (Bourgondische Markt). Dit zal plaatsvinden op woensdag 1 mei van 9.00-12.30 uur. Er zijn allerlei proeverijen van de marktlieden, aangevuld met proeverijtjes van lokale ondernemers. Verder is er volop entertainment in de vorm van straattheater en muziek. Iedereen is van harte welkom!]]>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *