Meerdere auto's betrokken bij kettingbotsing op de A58 bij Etten-Leur

Twee mensen zijn in de ambulance behandeld maar zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Door het ongeval was een rijstrook afgesloten voor overig verkeer. Dit zorgde voor een flinke file in de richting van Breda. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. De auto’s zijn door een bergingsbedrijf afgesleept. [gallery link="file" columns="2" size="large" ids="39453,39454,39455,39456,39457"]]]>

1 thought on “Meerdere auto's betrokken bij kettingbotsing op de A58 bij Etten-Leur

  1. Zijn er getuigen die een Audi hebben zien wegrijden? Is op mij gebotst en doorgereden. Laat aub reactie achter hieronder. Kenteken of kleur, of een aanwijzing? Mijn witte VW up is total loss, wel 4 ringen te zien van een Audi in de achterkant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *