Scooter en auto botsen op rotonde Hoevenseweg

De bestuurster van de scooter is hierbij gewond geraakt. Zij is ter plaatse in de ambulance behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De bestuurder van de auto kwam met de schrik vrij. Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is niet bekend. [gallery link="file" columns="2" size="large" ids="39075,39076"]]]>

3 thoughts on “Scooter en auto botsen op rotonde Hoevenseweg

 1. niet heel moeilijk Scooters(met blauw kenteken en zonder helm) en Fietsers stoppen niet als ze die rotondo opgaan ze vinden dat ze voorang hebben terwijl er echt wel Haaien tanden staan vanaf elke kant om het fiets gedeelte op te gaan van de rotonde
  …….

  1. Beide personen (scooter en fietser) reden al op de rotonde. De automobilist heeft ze over het hoofd gezien. Misschien door de zon. De fiets en scooter zijn enkele meters meegesleept.
   Vooralsnog gaat het redelijk met alle betrokkenen.
   Er is hier niemand (bewust) schuldig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *