Home / Agenda tip / 4e KerstCircus Etten-Leur onder begeleiding van live circusorkest van Vincent van Lent

4e KerstCircus Etten-Leur onder begeleiding van live circusorkest van Vincent van Lent

Het Kerstcircus in Etten-Leur is inmiddels bijna traditie tijdens de kerstvakantie. Voor het vierde jaar op rij wordt het publiek getrakteerd op fantastische circusacts met optredens van topacrobaten, clowns en dieren. Dit jaar wordt het gehele programma versterkt met een groot live circusorkest van Vincent van Lent, bekend van Pater Moeskroen.

In een geheel verwarmd en in kerstsfeer aangekleed tentencomplex wordt het 2- uur durende showprogramma met moderne licht- en geluidstechniek gepresenteerd. Een voorstelling voor de hele familie, waarbij een combi van de sfeer uit het circus en de luxe van het theater succesformule blijken te zijn. De grote circustent biedt plaats aan bijna 1000 personen op comfortabele kuipstoelen.

De foyertent, met vloeren uitgelegd en gedecoreerd met tientallen versierde kerstbomen, is vanaf een uur voor aanvang geopend en biedt met het al spelende orkest een warm welkom. Vanaf hier heeft u toegang tot de uitgebreide (en vriendelijk geprijsde) restauratievoorziening en de verwarmde, luxe toiletten.

Naast één van de beste circusorkesten van Nederland, vormt ook de ultramoderne lasershow een ware highlight! Clown Davy uit Nederland vormt met zijn komische intermezzo’s de rode draad en wordt aangevuld met luchtacrobaten, bijzondere dieren en jongleurs.

De voorverkoop voor het aankomende kerstcircus is gestart! Tot 15 oktober ontvangt u maar liefst € 5,00 korting op een volwassenekaartje!

Klik Hier om uw kaarten alvast te bestellen !!!

 

Etten-Leur Magazine

Geef een reactie